Competitievormen Voorjaar 2022

De indeling van de KNLTB Voorjaarscompetitie 2022 en de Tenniskids Voorjaarscompetitie zijn gepubliceerd op MijnKNLTB en in de ClubApp. Na twee jaar geen Voorjaarscompetitie, kunnen we in april eindelijk weer genieten van het wedstrijdplezier en de gezelligheid tijdens de competitie. 

Waar kan ik de indeling vinden?

  • Klik hier voor de indeling van de Voorjaarscompetitie (Senioren, Junioren en Groen)
  • Klik hier voor de indeling van de Tenniskids Voorjaarscompetitie (Rood & Oranje)

Lukt het je niet helemaal om jouw indeling te vinden? Gebruik dan dit stappenplan.

Wanneer en hoe laat moet ik spelen?

Uiterlijk één week voor een speeldag kun je de aanvangstijden en extra informatie over de bezoekende vereniging terugvinden op MijnKNLTB. Als je de gegevens van een andere vereniging, zoals de locatie of het telefoonnummer van de aanvoerder, wil opzoeken dan moet je een account hebben op MijnKNLTB.

Let op: de komende dagen kunnen er nog wijzigingen in het wedstrijdprogramma worden gemaakt. Kijk dus vlak voordat de competitie begint of de indeling van jouw team hetzelfde is gebleven.

Mag ik uitkomen voor meerdere teams?

Als je wil weten of je voor meerdere teams van één of meerdere clubs mag uitkomen tijdens de Voorjaarscompetitie, neem dan contact op met je Verenigingscompetitieleider. Hij/zij kan dan controleren of er dan dispensatie voor je moet worden aangevraagd. 

Wij wensen alle spelers veel succes en plezier in de voorbereiding voor de Voorjaarscompetitie!