Nieuws

Teamtoernooi

Van vrijdag 15 februari tot en met vrijdag 22 februari organiseert onze wedstrijdcommissie weer het supergezellige Teamtoernooi. Teamgeest en taktiek zijn hierbij de sleutel tot succes. 

Per wedstrijddag worden per team 2 mix-dubbels, 1 dames-dubbel en 1 heren dubbel gespeeld. De captain bepaalt aan de hand van de taktiek en de opgegeven verhinderingen wie binnen zijn of haar team welke wedstrijden speelt en geeft dit aan de teamgenoten door. 

Inschrijven kan per team of individueel (individuele inschrijvingen worden door de organisatie samengevoegd of bij teams ingedeeld). 

Inschrijven kan tot en met donderdag 7 februari.

Opgave via dit formulier of bij Stan Laarakkers.

Een team bestaat uit minimaal 3 heren en 3 dames, maximale grootte onbeperkt.

Richtlijn gemiddelde sterkte: 7

Werkwijze Team: Stel een team samen met minimaal 3 heren en 3 dames (bijvoorbeeld je competitieteam, buurt, trainingsgroepje etc) en geef je op inclusief je verhinderingen, de naam van je team en de captain. Deze captain krijgt het speelschema en deelt de teamleden tactisch in per wedstrijddag en houdt daarbij rekening met hun verhinderingen.

Individueel: Geef jezelf individueel op met daarbij je verhinderingen. De Wedstrijdcommissie stelt teams samen uit de individuele inschrijvers en wijst een captain aan die het speelschema krijgt. Deze captain deelt de teamleden tactisch in per wedstrijddag en houdt daarbij rekening met hun verhinderingen.

Toelichting: Dit toernooi is een gezellig onderling teamtoernooi. Teamgeest en tactiek zijn de sleutel tot succes. Per team worden er dubbels en mixwedstrijden van één uur gespeeld. De captain bepaalt a.h.v. de tactiek (en de opgegeven verhinderingen) wie binnen zijn of haar team welke wedstrijden speelt en geeft dit ook aan zijn of haar teamgenoten door.

« Terug

» Nieuws archief