Nieuwsbrieven senioren

Team Toernooi TV de Zoetsmeer

Beste senioren leden,

Tussen vrijdag 14 februari en vrijdag 21 februari vindt het Team Toernooi plaats. Een spannend en gezellige tennisweek met een zelf samengesteld team. Het team bestaat uit minimaal 3 heren en 3 dames. Dit kan toevallig jouw competitieteam zijn, de buurt, een trainingsgroepje of gewoon.... Geef je op (Inschrijven kan tot en met: zaterdag 8 februari 2014) inclusief je verhinderingen, de naam van je team en de captain. Deze captain krijgt het speelschema en deelt de teamleden tactisch in per wedstrijddag en houdt daarbij rekening met hun verhinderingen. Dit toernooi is een gezellig onderling teamtoernooi. Teamgeest en tactiek zijn de sleutel tot succes.

- Publicatie schema: maandag 10 februari 2014 (Paviljoen en internet)

- Maximale teamgrootte: onbeperkt

- Richtlijn: gemiddelde teamsterkte = 7

- Opgeven per team óf individueel (indien noodzakelijk kunnen individuelen door de organisatie bij teams worden gevoegd)

Per team worden er dubbels en mixwedstrijden van één uur gespeeld. De captain bepaalt a.h.v. de tactiek (en de opgegeven verhinderingen) wie binnen zijn of haar team welke wedstrijden speelt en geeft dit ook aan zijn of haar teamgenoten door. Vul daarom je verhinderingen en je contactgegevens in op dit inschrijfformulier.

Je kunt jezelf ook individueel opgeven met daarbij je verhinderingen. De Wedstrijdcommissie stelt teams samen uit de individuele inschrijvers en wijst een captain aan die het speelschema krijgt. Deze captain deelt de teamleden tactisch in per wedstrijddag en houdt daarbij rekening met hun verhinderingen.

Let op: - Per wedstrijddag per team 2 mixdubbels, 1 damesdubbel en 1 herendubbel. Teams spelen niet élke wedstrijddag.

- Opstelling niet compleet? Gelijkwaardige vervanger zoeken!

Wellicht tot dan, dan!

Wedstrijdcommissie TV de Zoetsmeer

« Terug