Nieuwsbrieven senioren

Activiteitendag TV De Zoetsmeer - 3 mei

Reminder: inschrijving tot en met zondag 12 april

Hallo allemaal,

Op zondag 3 mei zal ons tennispark bruisen van activiteit. Op die dag organiseren we een evenement dat het midden houdt tussen een Open Dag, een Open Toernooi en een Familietoernooi. Het komt erop neer, dat er vanaf 10.30u de gehele dag, zowel op als naast de baan en in het clubhuis voor jong en oud van alles te doen en te beleven valt.

Daarbij valt te denken aan tennisclinics, demonstratiewedstrijden, wedstrijdjes voor de zelf deelnemende bezoekers, maar bijvoorbeeld ook aan spelletjes en vermaak voor de jongste bezoekers. Hapjes en drankjes om de inwendige mens gedurende de dag te versterken, zijn verkrijgbaar, dus daarvoor hoeft het verblijf op het park niet onderbroken te worden.

Omdat we graag voor alle belangstellenden leuke activiteiten willen aanbieden met een “passende service” en het geheel zowel letterlijk als figuurlijk “in goede banen willen leiden”, is het het aantal deelnemers niet onbeperkt. We vragen u dan ook – als u van plan bent op 3 mei ons tennispark een bezoekje te brengen – (bijv. per gezin) bijgaand formulier in te vullen en per mail te versturen naar postmaster@tvdezoetsmeer.nl

Met vriendelijke groeten,

Wedstrijdcommissie TV de Zoetsmeer

« Terug