Nieuwsbrieven senioren

Verlenging inschrijving Jubileum Toernooi 2016

Hallo allemaal,

Ondanks het grote aantal inschrijvingen tot dusver voor het jubileumtoernooi hebben we onlangs toch nog verzoeken voor inschrijvingen binnengekregen. Daarom hebben we besloten dat we de inschrijving nog éénmalig willen openen/verlengen voor leden die tot dusver nog niet ingeschreven hebben. Dus grijp je kans, het belooft weer grandioos te worden en het volgende Jubileumtoernooi is pas over 5 jaar!!

Iedereen kan meedoen ongeacht je verhinderingen. Dus je hoeft alleen aan te geven welke dagen je WEL kunt spelen! 

De inschrijving sluit definitief op vrijdag 13 mei 2016!

Sinds enkele jaren is 27 april een Nationale Feestdag. Naast Koningsdag kunnen we op die dag tegenwoordig ook de oprichting van onze vereniging vieren. Wij hebben aan één dag echter niet genoeg en daarom is er – na 5 lange jaren wachten – dit jaar weer een hele Jubileumfeestweek.

Met gedurende de hele week teamwedstrijden om de eindoverwinning en op zaterdag aansluitend een feestelijke afsluiting. Meedoen is uiteindelijk natuurlijk belangrijker dan winnen, maar het zal tot het eind spannend blijven, want tot het laatst kunnen er punten worden gepakt. Doe mee, want het wordt een dubbeltoernooi voor senioren jong én oud!

Over het toernooi in 2011 wordt nog steeds gesproken, dus grijp de kans en vul bijgaand formulier compleet in, omcirkel wat van toepassing is en laat ons weten welke avond(en) je wilt spelen. Tot dan!

Wedstrijdcommissie TV de Zoetsmeer

 

« Terug