Corona update 14-10-2020

15 oktober 2020


Jullie hebben allemaal de nieuwe CORONA maatregelen gehoord, die dinsdagavond bekend zijn gemaakt en die gisteren om 22.00 uur van kracht zijn gegaan.

Wij mogen nog vrij blijven tennissen en de trainingen mogen ook doorgaan. Helaas zijn de competities afgebroken en worden ook verder niet meer uitgespeeld.

We mochten de kantine al niet meer gebruiken maar de wc’s, kleedlokalen en douche’s nog wel maar dat is vanaf woensdagavond (gisteren) 22.00 uur ook verboden, dus kantine, kleedlokalen en wc’s zijn vanaf die tijd ook gesloten ook de wc’s in het halletje waar de verlichting kan worden aangemaakt.

Bij gebruik van de deur voor de verlichting a.u.b. even de klink ontsmetten !!!!!

Hier een link naar de KNLTB site met verdere informatie.

Wij vragen met klem jullie medewerking om je ook hieraan te houden, zodat onze vereniging geen boete krijgt of erger op slot gaat als er controle komt van de politie of boa’s.

Mocht er daarna iets niet duidelijk zijn of heb je nog andere vragen stel ze aan een van de bestuursleden per email of app, dan proberen wij er een antwoord op te geven.

Maak gebruik van het vrij tennissen (wel even via de app baan bespreken) en blijf allemaal genieten van onze mooie sport.

Blijf gezond en zorg er voor dat alle anderen ook gezond blijven, dus blijf thuis bij klachten en neem geen risico niet voor jezelf maar ook niet voor alle anderen.

Namens het Bestuur
Louis van de Groes
voorzitter

 

 

Nieuwscategorieën