Instructie bardienstregeling

Openen bardienst:

  • Maak de lampen aan indien wenselijk
  • Vul de spoelbakken
  • Zet glazen en kopjes klaar
  • Zet de bakjes met melk/suiker en koekjes op de bar
  • Zorg dat de vaatwasser gebruiksklaar is (1 schepje afwasmiddel voor wasbeurten) (volgens instructie)

Algemeen bardienst:

  • De sleutels van het paviljoen ophalen bij o.a. de bestuursleden (zie voor de volledige lijst de website van TV De Zoetsmeer)
  • Alleen diegenen die bardienst hebben mogen zich achter de bar bevinden
  • Prijslijst hangt achter de bar
  • De bardienst heeft recht op gratis koffie/thee
  • Na sluitingstijd mag de bardienst niet worden overgedragen
  • Uitzondering: overdracht aan teamcaptains bij competitieavonden of aan bestuursleden

Sluiten bardienst:

  • Terrasdeuren sluiten door deurklink naar boven en dan op slot draaien
  • Koffiezetapparaat en tosti-ijzer schoonmaken en raam bij tosti-ijzer sluiten
  • Tafels schoonmaken en stoelen en krukken op de juiste plaats zetten
  • Bar schoonmaken met heet water/sop en asbakken op terrassen leeg- en schoonmaken (in kantine geen asbakken)
  • De laatste bardienst vergeet niet het koffiezetapparaat door te spoelen (volg instructie)
  • Kantine en kleedlokalen schoonvegen (bezem en handveger/blik bevinden zich in de voorraadruimte)
  • Koelkasten bijvullen (Coca Cola koelkast en koelkasten onder de bar)
  • Afwasmachine leeg laten lopen en uitzetten volgens instructie
  • TV en decoder uitzetten, zie instructie boven glazen opberging
  • Geldbakje met circa € 15,= aan kleingeld in bijkeuken plaatsen en broodplank erop leggen
  • Dagopbrengst en ingevuld kasformulier in een koker doen en in kluis deponeren
  • Bardienstlijst aftekenen
  • Deuren sluiten en lampen uitmaken (zie ook opmerking terrasdeuren)
  • Sleutels terugbezorgen op afhaaladres
  • Eventuele beschadigingen, vernielingen of bijzonderheden melden bij de voorzitter van de bar- en paviljoencommissie

Vragen? Stuur een mail naar [email protected]