Cecile Arts Vrijwilliger van het jaar

09 maart 2024


Cecile vervult al jarenlang de belangrijke rol van penningmeester binnen onze vereniging, en haar toewijding en professionaliteit zijn werkelijk bewonderenswaardig! Met oog voor zelfs het kleinste detail houdt ze onze financiën nauwlettend in de gaten, altijd handelend in het belang van onze geliefde club. Haar vastberadenheid en daadkracht zijn een ware inspiratie voor ons allemaal.

Ondanks het feit dat haar taak veel tijd vergt en ze slechts beperkt een beroep kan doen op anderen voor hulp, heeft Cecile geen eigen commissie. Maar dankzij haar inzet en toewijding is onze boekhouding al jarenlang piekfijn in orde, en draagt ze in grote mate bij aan de financiële gezondheid van onze vereniging.

Op de Algemene Ledenvergadering van woensdag 6 maart mocht Cecile een welverdiende onderscheiding in ontvangst nemen uit handen van onze voorzitter, Roel Wijntjes. Als blijk van waardering kreeg ze een prachtige bos bloemen en een bijbehorende trofee.

Cecile, namens alle leden, van harte gefeliciteerd met deze mooie erkenning! We zijn ontzettend dankbaar voor alles wat je voor onze vereniging doet. Op naar nog vele jaren van succes en samenwerking! 🎉👏

Nieuwscategorieën